Nanseniaden

Familiedag Søndag 4.juni

Lions Club Snarøya-Fornebu har i mange år arrangert skidag i februar, "Ski-Run", i Nansenparken, som dessverre har regnet bort de siste årene. Lions går sammen med Fornebupiloten og Fornebudagene og arrangerer familiedag siste Fornebudag, 4.juni. Oppmøte ved Flytårnet.

Inspirert av Semiaden i Asker (familietur rundt Semsvannet ved Skaugum med aktiviteter) arrangerer vi Nanseniaden. I honnør til både Fridtjof og Odd Nansens arbeid for det norske folk med Nansenparken som sentrum.

Deltakeravgift pr familie. Medalje til barna. Løypen åpner klokken 10.00 og med start til kl 12. Og er åpen til 17.00

En rundløype med start i ved Flytårnet, sydvestover ned langs gangveiene. Innom Sommerfugldammen, ned til Storøyodden, brygga, innom sandvolleyballbanen, oppom observasjonstårnet, og videre til Lilløyplassen.

Så til Festplassen i Nansenparken. Klatreveggen står der. Deltakere som har besøkt tre poster kan klatre. I tillegg rigges en softball målskive for fotballspark. Som under skirennene selger Lions grillmat og hjembakst.

Siste etappe er videre opp til Flytårnet hvor det er innkomst. Ca. 15 poster underveis.

Alle inntekter/overskudd går til vanskeligstilte i Ukraina, nærmere bestemt i byen Krementsjuk sydøst for Kiev. Lions Norge har eget punkt til punkt transport- leveringsprogram. I det ligger det egen transport fra Snarøya helt inn til krigssonene hvor Lions Ukraina er mottagere og videre distributører. Lions Stefan Soos fra Fredrikstad kjører regelmessig.

Deltakerkort selger vi både på Fornebudagen lørdag 3.juni og ved Flytårnet søndag 4.juni. Deltakerkortet har løypekart og rubrikk for besøkte poster.

Stor Familie 200 kr (2 foresatte og barn)

Liten familie 100 kr (1 foresatt og barn)

Vi har ordnet så bilister kan parkere på den store gruplassen ved siden av Flytårnet. Innkjøring fra Forneburingen. En femtilapp for hele dagen.

De som ønsker å donere klær eller tørrmat til Ukraiana kan leveres på Lionsbussen som vil stå ved Flytårnet.

klatrevegg og klatrebane
klatrevegg og klatrebane